La hituri muzicale din prima jumătate a anului 2017

Muzică – ce este pentru om?
octombrie 4, 2017
Show all
hituri

hituri
O listă hituri de melodii cele mai auzite la nivel global în conducere ale anului.
Diferite ritmuri muzicale sunt luat diferite părți ale lumii în timpul începutul acestui 2017. De clasă mondială interpreți surprins cu hituri lor muzical. Un amestec de sunete a fost cucerit și de apel, pentru mai multe luni, țări și orașe, lăsând să marii artiști și melodii din istoria muzicii. Să începem această călătorie de sunete și ritmuri.

Cele mai bune hituri

Record de reproduceri, J Balvin a lansat ‘Poporul Meu’. La antioqueño și Willy William interpretat acest cântec, care are în prezent peste 93 de milioane de vizualizări, videoclipul care evidențiază peisaje urbane din Medellin.Cu numai 16 ani, acest tânăr monteriano a intrat hituri rapid în listele de radio din Columbia și tot în america latină, care i-a dat un bilet direct Industries, Inc., una dintre etichetele cele mai influente ale genului urban.

‘Forma’ Ed Sheeran
Piesa britanic a devenit până acum câteva zile pe subiectul cel mai ascultat în istoria Spotify, în plus, este simplu, cu un număr mai mare de reproduceri în prima zi de la lansare, bate bine să Mă Trage în Jos’, O singură Direcție.

‘Happy 4’ Maluma
Pe 21 aprilie, artistul paisa a lansat muzicale simple Fericit 4′, înregistrat în Los Angeles, sub conducerea lui Jessy Terrero; cu hituri participarea modelul Natalia Barulich, și actorul Wilmer Valderrama.

‘Nu Mai Doare’ Silvestre Dangond
Cantareata vallenato realizat că, în mai puțin de opt zile, lui videoclip a avut peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube. Un hituri succes răsunător, care, în plus, are o mai urban, cu participarea puerto rico cantareata, Farruko.

‘Încet’ Luis Fonsi Ft Daddy Yankee
Puerto rico artist, Luis Fonsi, a început în acest an prin prezentarea, succes răsunător Încet. într-un timp scurt a devenit un fenomen viral de apel în toate părțile lumii. Într-un interviu, cântăreața a dezvăluit că încorporarea de puerto rico Daddy Yankee a fost crucial pentru subiect, ca urmare a „magic” care înconjoară unul dintre cele mai mari exponenți ai genului, urban.

‘Reggaeton Lent’ CNCO
Cnco este situat într-un moment de mare în cariera sa artistică. Videoclipul a fost regizat de Mike Ho și produse de Santiago Salviche de Cinema Giganți; acesta a fost filmat pe Xtreme Acțiune Parc din Fort Lauderdale, Florida.

Acum Spune’ Ozuna, J Balvin & Arcangel
Amestecul acestor artiști latino nu ar putea fi altfel, mai degrabă decât pentru a efectua un real éxitoque se aude în toate părțile din America latină. Acești artiști și exponenți ai genului, urban a decis să traducă acest succes global la vizual. Fără îndoială, a realizat un masiv de recepție.

’24K Magia Lui Bruno Mars
Artistul funk-pop prezentat ’24K Magic’ pe 6 octombrie, succesul său a fost astfel că, la începutul anului 2017 condus toate listările de muzică la nivel mondial. Este o temă care este foarte optzeci și funky, cu ritmuri foarte catchy care te face să vrei să dansăm ca face de către hituri artist în video.

Comments are closed.